Hello, I’m a new player and I have a question. why even with a premium account I can only have 4 infantry squads because on YT I’ve seen people have up to 7 infantry squads (sorry google translation)
Or if you have the full access in Berlin you can take everything
Oh ok, I didn’t know that’s how it works, a lot of payments in this game, thank you
Glad to be of help!
I’ll explain it to you in our language.
Konto premium daje dwa dodatkowe sloty. I wtedy masz 6, ale można też dokupić sloty na stałe i w tedy możesz mieć 8 bez konta premium, albo 10 z kontem premium.
Wasnt that SG?
Stalingrad -10 slots for full access
Aha rozumiem czyli każdy dodatkowy slot zwiększa mi ilość jednostek i piechoty bo w tej chwili mogę mieć tylko 4 piechoty a właśnie widziałem na yt jak gość ma ich aż 7 szkoda tylko że za wszystko trza płacić dodatkowo a mam jeszcze pytanko bo zastanawiam się nad karnetem ale jak widzę zostało tylko 13 dni w jakim mniej więcej czasie po zakończeniu sezonu jest następny bo może poczekam z kupnem na nowy
Jeżeli pytasz o sloty na oddziały to standardowo masz 3 na piechotę i 1 na pojazd. To są sloty. Jeśli pytasz jak zwiększyć wielkość oddziału to musisz odblokować ich o ilość. Znajdziesz mnie na YT i tam mam film jak rozwijać oddziały. No i dodatkowych żołnierzy werbujesz za srebrne rozkazy.
Premium account give You 2 slots
1 slot extra for infantry
1 slot for vehicles
So, it will 6 slots in total
Answered so closed