Ну форма НКВД в игре вполне себе исторична а вот свастику и отлечительные знаки сс запрещены законом по всему миру
Ви не зрозуміли що до чого, імхо. Грати за радянський аналог СС не дуже приємно, особливо коли ти представник народу, котрий майже повністю було знищено у 1944-1946 роках. Скажимо так, я за тридцять років не зустрів жодного кримського італйця, який не належить до моєї сім’ї. Теперь зрозуміло чому в мене бомбить? Була б окрема гілка НКВС, щоб не стартер пак, й не відігравали такої вирішальної ролі як штурмовий загін - ок, я собі це заабандонив та забув. Хоча з іншого боку, СС ніззя, орлів ніззя, тотенкопф панцерваффе ніззя, а НКВС можна. Подвійні стандарти-с.
"Главным обвинителем от Советского Союза стал действующий прокурор Украинской ССР генерал-лейтенант юстиции Роман Руденко — будущий Генеральный прокурор СССР. " Кстати интересный факт
Надеюсь в украиноязычном Дискорде не будет модераторов с подобными взглядами на жизнь.
Русскоязычные и украиноязычные отлично друг друга понимают если не встают в политическую позу.
Я вас пикрасно понял но ваша личная неприязнь к войскам НКВД не дает вам права ставить их в один ряд и нацистами .Но вот что у двух отрядов штурмовиков форма одинаковая это да могли бы и разную сделать
Возможно вам это будет интересно Нюрнбергский процесс: следствие, обвинение, приговор - новости Право.ру
Не дає право? А ви хто щоб судити маю право, чи не маю? Скільки мілйонів українців було закатовано голодом у 1932-1933 роках? Скільки тисяч було закатовано та розстріляно при “совєтізаціі” західних українських земель у 1939 - 1941 роках? І не тільки українців, доречі. Білорусів, естонців, латишей та литовців такж багацько. Про нюрнеберзський процес знаю, відомо. А ось про засудження дій комуністичних режимів тут, мабуть, ніхто не чув.
Коротше, я вже сказав що це мене харить. Та це не поодинока тема тут на форумі. Сподіваюсь що висновки будуть зроблені. Начасі для мене ця гілка заблокована. А от постріляти по НКВСівцям - то з задоволенням.