Украиноязычный Discord

Ну форма НКВД в игре вполне себе исторична а вот свастику и отлечительные знаки сс запрещены законом по всему миру

2 лайка

Ви не зрозуміли що до чого, імхо. Грати за радянський аналог СС не дуже приємно, особливо коли ти представник народу, котрий майже повністю було знищено у 1944-1946 роках. Скажимо так, я за тридцять років не зустрів жодного кримського італйця, який не належить до моєї сім’ї. Теперь зрозуміло чому в мене бомбить? Була б окрема гілка НКВС, щоб не стартер пак, й не відігравали такої вирішальної ролі як штурмовий загін - ок, я собі це заабандонив та забув. Хоча з іншого боку, СС ніззя, орлів ніззя, тотенкопф панцерваффе ніззя, а НКВС можна. Подвійні стандарти-с.

"Главным обвинителем от Советского Союза стал действующий прокурор Украинской ССР генерал-лейтенант юстиции Роман Руденко — будущий Генеральный прокурор СССР. " Кстати интересный факт

1 лайк

Надеюсь в украиноязычном Дискорде не будет модераторов с подобными взглядами на жизнь.

Русскоязычные и украиноязычные отлично друг друга понимают если не встают в политическую позу.

2 лайка

Я вас пикрасно понял но ваша личная неприязнь к войскам НКВД не дает вам права ставить их в один ряд и нацистами .Но вот что у двух отрядов штурмовиков форма одинаковая это да могли бы и разную сделать

3 лайка

Возможно вам это будет интересно Нюрнбергский процесс: следствие, обвинение, приговор - новости Право.ру

Не дає право? А ви хто щоб судити маю право, чи не маю? Скільки мілйонів українців було закатовано голодом у 1932-1933 роках? Скільки тисяч було закатовано та розстріляно при “совєтізаціі” західних українських земель у 1939 - 1941 роках? І не тільки українців, доречі. Білорусів, естонців, латишей та литовців такж багацько. Про нюрнеберзський процес знаю, відомо. А ось про засудження дій комуністичних режимів тут, мабуть, ніхто не чув.

Коротше, я вже сказав що це мене харить. Та це не поодинока тема тут на форумі. Сподіваюсь що висновки будуть зроблені. Начасі для мене ця гілка заблокована. А от постріляти по НКВСівцям - то з задоволенням.

1 лайк